Arla ny.png

ARLA FOODS - APR 2017
UDVIKlingsworkshop (45 deltagere)
Sukkerhallen

Det fik ARLA:

  • 2-dags workshoplokale med alt AV-udstyr
  • 2 x frokost - utraditionel smørrebrød og langtidsbraisseret lam (vegetar: saltbagt selleri med citronsmør) Hertil, byg med urter og tang, syltet spidskål, sourcream & onion (nye løg og porrer), spinat/mynte sauce.
  • Mødelokale med alt AV-udstyr     
  • Kaffe, lemonader og vand igennem begge dage 
  • 2 x Morgenmad fra Brødflov
  • Hjemmelavede snacks sødt og salt igennem dagen
  • Sæsonens grønt og frugt 
  • Me & Alice: planlægning, koordinering, materialer, afvikling + værtskab

Vores priser er meget sæsonbestemte. 
En pris for et lignende arrangement, som ARLA´s, kan gøres for ca. 850 kr. per person/dag
 

Marketingsafdelingen i ARLA skulle samles og flyves ind fra forskellige lande til to-dags brand-workshop i København. Der skulle tænkes stort og produceres indhold samtidig, med at deltagerne skulle have nemme betingelser til og fra lufthavn, hotel samt venue. 

På Christianshavn få meter fra havnefronten ligger det tidligere sukkerraffinaderi, der helt frem til 1964 blev brugt som sukkerrafinaderi. I de historiske rammer kunne ARLA boltre sig på de mange kvadratmeter og nemt transportere sig fra A-Z.  

Foodoir diskede op med nyfortolket dansk smørrebrød i madkasser, som gjorde at den korte frokostpause var imødekommende og fleksibel at tilgå for gæsterne. 


    16.png
    Rammerne var fantastiske - her var højt til lofet, en super atmosfære, som skabte grobund for kreativitet og for at tænke store tanker.
    — Marianne Ladegaard, ARLA
    17.png
    Arla1.jpg