DIN REJSE - VORES PROCES

Me & Alice er et eventbureau, der kan deltage i alt fra udvikling af strategi og den kreative proces - til produktion, logistik, afvikling og evaluering. Hos os kan du vælge en totalplanlægning af dit faglige event, og du kan vælge at bruge os som din kreative samarbejdspartner i dele af processen.

I et samarbejde med Me & Alice bliver du bekendt med vores trindelte proces fra startmøde til evaluering

1. Startmøde & Koncept

I første fase forventningsafstemmer vi på et startmøde. Vi sætter sammen ord på begivenhedens intention & formål. Me & Alice stiller de rigtige spørgsmål, så vi kan sætte jeres brandværdier i spil. Begivenheden skal rumme og leve op til dine drømme.

Vi præsenterer dig for et koncept, der typisk inkluderer 1) Måltider & fysiske rammer, 2) Produktion & evt. Samarbejdspartnere, 3) Brandingmateriale.

6-me-and-alice-event-venue-documnetation-blog.jpg

2. KOORDINERING &

EKSEKVERING

I planlægningsfasen tager vi idé til handling. Vi går helt ned i detaljen og har typisk en handleplan, der favner; 1) Måltider/forplejning, 2) Fysiske rammer og 3) Produktion og kommunikation.

I eksekveringsfasen kan du kan regne med, at vi har koordineret alle aktiviteter og testet alt udstyr. Desuden er vores fineste opgave, at vi i kulissen er effektive pakæsler og lyn-fixere og udadtil personficerer ‘Det Gode Værtskab’™️.

edited.jpg

3. EVALUERING & Feedback

Efter begivenheden gør vi status.

Vi kigger på, hvordan begivenheden har performet - udfra henholdsvis vores egne 3 principper , og dine oplevelser.

Har du valgt at benytte en af vores services, som akkumulerer data, videregiver vi dig dette med relevant forklaring og statistik i forhold til vores aftalte parametre.


DEN GODE RELATION

They’re creative, easy to work with and just made magic happen!
— Chaza Nahra Management consultant på Implement Consulting Group

MERE END ET BUREAU

Me & Alice er udsprunget af det prisvindende co-working space The Rabbit Hole. Det er Mads Ostenfeldt Hovgaard, der står bag begge dele. Og det er her Me & Alice-teamet sidder til daglig blandt en farverig skare af andre individuelle initiativtagere. Her udvikles og udfordres ideer, erfaringer og kompetencer på daglig basis.

me-and-alice-kca-v1.jpg

CASES

me-and-alice-bmw-v1.jpg

Kontakt

ma-contact.jpg

Arbejds-fællesskab

 

VORES KUNDER