Mød Mads og se hvordan han udvælger samarbejdspartner til dit event!

Hos Me & Alice går vi meget op i at kvaliteten af hver en detalje er af højeste standard - derfor bruger vi altid meget tid på at finde nye samarbejdspartner samt viderudvikle de etablerer samarbejde vi har.

 

For os er det utroligt vigtigt at når du oplever et Me & Alice afviklede event at der aldrig er en dårlige oplevelse, specialt ikke når det kommer til forplejning om det så er morgenkaffen, sæson frisk frokost eller eftermiddags snacks.

 

Med mange års erfaring i restaurationsbranchen er stifteren af Me & Alice, Mads ikke bange for at gå i køkkenet for at udarbejde menuer og ideer sammen med partner så de matcher og oftest overgår hvad kunden kunne forestille sig.

 

Nedenfor kan du læse lidt om nogle af vores faste samarbejdspartnere som vi har arbejdet sammen med igennem årene:

 

Foodoir:

Villa_October_0.jpg

Hvad sker der når man sætter en antropolog og kunstner sammen? Når de hedder Søren og Henrik beslutter de sig for at bygge et køkken og starte en lille mad-virksomhed, ved navn Foodoir. Her arbejder de med fokus på lokale råvarer, sankning af vilde urter og inspiration fra alle verdens hjørner.

Henrik og Søren er samtidig blevet vores gode venner og vi mødes jævnligt i køkkenet på Østerbro, for at få gryderne, duftene og smagene ind under huden til nye ideer på menuer.

 

Frankly Juice:

frankly-juice-OhASeAvFhsMITgS_2zRz2g.jpg

Frankly Juice blev etableret i foråret 2014, med den simple mission, at ville skabe gennemsigtighed og ærlighed overfor befolkningen, i henhold til det som vi indtager.

Det lyder hippieagtigt, at ville være med til at forbedre den almene folkesundhed, men ikke desto mindre er det ganske oprigtigt. Juice er noget som alle har adopteret, som værende sundt og som i øvrigt er blevet en trendy måde, at være sund på. Dog er ikke alle juice ens.

 

Brødflov:

Brødflov-3.jpg

Brødflov er et økologisk surdejsbageri med butikker beliggende på Falkoner Alle, Christianshavn Torv & Tivoli Food Hall. Surdejsbrødet er Brødflovs hjerte, og hen af årene har de udvidet med konditori, kafferi, mad på farten og meget mere. Råvarer er deres dna ogi har gennem årene håndplukket de rette samarbejdspartnere, som leverer råvarer med integriteten i orden.

 

 

Hvordan laver man god dokumentation af et workshops til fremtidig brug?

Højkvalitets dokumentation af dine faglige begivenheder være aldeles nyttigt i mange forskellige sammenhænge - lige fra deling på interne netværk til brug i jeres digitale marketingkanaler.

6-me-and-alice-event-venue-documnetation-blog.jpg

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder efterspørger mulighed for at få lavet et sammendrag af begivenheden på film - og/eller fotodokumentation af eventet.


I den forbindelse kan vi tilbyde vores kunder forskellige løsninger inden for professionelle medieproduktion i form af stemningsfilm, voxpop interviews med deltagere og fotodokumentation, altsammen leverede af vores dygtige samarbejdspartnere, i høj kvalitet inden for budget og behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi skræddersyer events med medieproduktion til alle typer kunder så kontakt Mads fra Me & Alice i dag og få en snak om jeres behov.

Design Sprint Workshops

En af de nyere udviklingsmetoder der er kommet i danske virksomheders værktøjskassen er Design Sprints der oprindligt er udviklede af Jack Knapp hos Silicon Valley giganten Google der gør det muligt at lave lynhurtig konceptudvikling ved at en gruppe kerne-medarbejder kan ‘sprinte’ gennem udviklingsforløbet fra ide til prototype produkt.

startae-team-707026-unsplash.jpg

Og i en tid hvor virksomheder skal være agile og smidig for at være på forkant med konkurrencen, er der enorm efterspørgsel efter træning og workshops til netop at lære hvordan disse værktøjre kan integeres i deres arbejdesprocess.

Hos Me & Alice er vi store tilhængere af at indlæring skal være sjovt og motiverende samt at rammerne, værtskabet og forplejningen spiller en kæmpe rolle i hvordan deltagerne forholder sig til viden der deles.

 Hos Me & Alice har vi haft fornøjelse af at udvikle ramme-koncepterne for bl.a. tyske AJ & Smart Institute der kom til København med amerikanske Jake Knapp for at levere en intens 3-dages Design Sprint Training ( udviklet af Jake Knapp hos Google ). Samt Implement Consulting Group og deres kunde Skanska skulle afvikle en tre-dages workshop for 65 deltagere fra 20 forskellige virksomheder.

 

Du kan læse mere om de to cases her:

meandalice.dk/aj-smart-jake-knapp-design-sprint-workshop-rainmaking-loft

meandalice.dk/implement-consulting-group-skanska-talent-garden-rainmaking-loft-copenhagen

 

 

Der skal altid være 100% styr på logistikken til dit event

Der skal altid være 100% styr på logistikken til dit event

Der skal altid være 100 % styr på logistikken til dit event” - Mads Ostenfeldt Hovgaard, stifter af Me & Alice.

Nøje planlægning og skræddersyede koncepter - det er grundtanken bag Me & Alice. Sådan tager vi fat i de problematikker vores kundesegment er optaget af. Og når flow og teknik er alfa-omega – så bruger vi det aktivt i planlægningen.

Skab bedre motivation med interaktion til dit event

Skab bedre motivation med interaktion til dit event

Det kan sommetider være en udfordring at formidle fagligt tungt stof. Sommetider tager det lang tid og kan være svært at huske. Men det er ikke fordi dine mødedeltagere er dovne.

Ofte handler det om, at man taber tråden og derefter er det svært at holde motivationen. For at undgå dette, kan det være rigtig fornuftigt at overveje, hvordan man kan animere processen.

Ved at inddrage interaktive elementer i dit faglige indhold, kan du gøre det lettere for dine deltagere at bevare motivationen dagen igennem.