Mads er vild med MAD about Copenhagen

NYT: Me & Alice’s Mads Ostenfelt bliver official advisor for det kreative projekthus MAD about Copenhagen.

Holdet bag Me & Alice har længe savlet over usædvanligt lækre instagram posts fra MAD about Copenhagen, som disher om den danske mad-scene på det sociale medie. Og vi er ikke alene! I skrivende stund finder knap 75.000 følgere inspiration til madoplevelser i København samme sted.

Foto: Rikke Wehner Hein, Helloh

Bog, Events og skræddersyede oplevelsesguides på bestilling

Siden 2014 har det kreative kollektiv arrangeret events forskellige steder i København, deltaget i Netflix-serien Somebody feed Phil og mange andre kreative projekter - alt med udgangspunkt i mad og mennesker.

Men Mad About Copenhagen er ikke bare savleværdige billeder og cafe-tips på sociale medier. Seneste skud på projektstammen er customized foodie-guides til København, og udgivelsen af et omfattende leksikon i form af en stor, fed coffee-table book, der henvender sig til alle københavner-foodies - også dem med et langdistanceforhold til byen. Bogen hylder galskaben og genialiteten hos de københavnske mad-aktører, gennem portrætter, personlige fortællinger og essays om den danske mad-scene. Krydret med et par opskrifter - og selvfølgelig, saftige billeder, er bogen lige til at sætte tænderne i!

Hardcover-Book-MockUp-2-Web_720x.jpg
IMG_5652_720x.jpg

MAD about Copenhagen coffee-table bog

Udgivet 2018

352 sider | engelsk

Find den på hylderne her og på MAD about’s egen webshop

bureau i støbeskeen

Det kreative projekthus har nu samlet et advisory board, som skal hjælpe med at følge op på de mange kreative tiltag. Vores Mads, skal som Official Advisor være med til at: “… slibe knivene i skuffen!” Mads bringer års erfaring med realisering af koncepter og eventdesign, og vil i hans rolle som advisor hjælpe MAD-holdet med at forme den bureau-paraply, MAD About Copenhagen fremover vil indordne deres mange kreative projekter under.

Sådan laver i faglige events, der skaber værdi

Sådan laver i faglige events, der skaber værdi

Vi bringer her et uddrag af artiklen af samme navn (…)

Jeres røde tråd skal være gennemgående og stærk

Når I planlægger et fagligt event er det i særdeleshed vigtigt, at I gør jer en række tanker om, hvorfor I afholder det nu, og hvad jeres mål for udbytte er…

Mød Mads og se hvordan han udvælger samarbejdspartner til dit event!

Hos Me & Alice går vi meget op i at kvaliteten af hver en detalje er af højeste standard - derfor bruger vi altid meget tid på at finde nye samarbejdspartner samt viderudvikle de etablerer samarbejde vi har.

 

For os er det utroligt vigtigt at når du oplever et Me & Alice afviklede event at der aldrig er en dårlige oplevelse, specialt ikke når det kommer til forplejning om det så er morgenkaffen, sæson frisk frokost eller eftermiddags snacks.

 

Med mange års erfaring i restaurationsbranchen er stifteren af Me & Alice, Mads ikke bange for at gå i køkkenet for at udarbejde menuer og ideer sammen med partner så de matcher og oftest overgår hvad kunden kunne forestille sig.

 

Nedenfor kan du læse lidt om nogle af vores faste samarbejdspartnere som vi har arbejdet sammen med igennem årene:

 

Foodoir:

Villa_October_0.jpg

Hvad sker der når man sætter en antropolog og kunstner sammen? Når de hedder Søren og Henrik beslutter de sig for at bygge et køkken og starte en lille mad-virksomhed, ved navn Foodoir. Her arbejder de med fokus på lokale råvarer, sankning af vilde urter og inspiration fra alle verdens hjørner.

Henrik og Søren er samtidig blevet vores gode venner og vi mødes jævnligt i køkkenet på Østerbro, for at få gryderne, duftene og smagene ind under huden til nye ideer på menuer.

 

Frankly Juice:

frankly-juice-OhASeAvFhsMITgS_2zRz2g.jpg

Frankly Juice blev etableret i foråret 2014, med den simple mission, at ville skabe gennemsigtighed og ærlighed overfor befolkningen, i henhold til det som vi indtager.

Det lyder hippieagtigt, at ville være med til at forbedre den almene folkesundhed, men ikke desto mindre er det ganske oprigtigt. Juice er noget som alle har adopteret, som værende sundt og som i øvrigt er blevet en trendy måde, at være sund på. Dog er ikke alle juice ens.

 

Brødflov:

Brødflov-3.jpg

Brødflov er et økologisk surdejsbageri med butikker beliggende på Falkoner Alle, Christianshavn Torv & Tivoli Food Hall. Surdejsbrødet er Brødflovs hjerte, og hen af årene har de udvidet med konditori, kafferi, mad på farten og meget mere. Råvarer er deres dna ogi har gennem årene håndplukket de rette samarbejdspartnere, som leverer råvarer med integriteten i orden.

 

 

Hvordan laver man god dokumentation af workshops?

Højkvalitets dokumentation af dine faglige begivenheder være aldeles nyttigt i mange forskellige sammenhænge - lige fra deling på interne netværk til brug i jeres digitale marketingkanaler.

6-me-and-alice-event-venue-documnetation-blog.jpg

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder efterspørger mulighed for at få lavet et sammendrag af begivenheden på film - og/eller fotodokumentation af eventet.


I den forbindelse kan vi tilbyde vores kunder forskellige løsninger inden for professionelle medieproduktion i form af stemningsfilm, voxpop interviews med deltagere og fotodokumentation, altsammen leverede af vores dygtige samarbejdspartnere, i høj kvalitet inden for budget og behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi skræddersyer events med medieproduktion til alle typer kunder så kontakt Mads fra Me & Alice i dag og få en snak om jeres behov.

Design Sprint Workshops

En af de nyere udviklingsmetoder der er kommet i danske virksomheders værktøjskassen er Design Sprints der oprindligt er udviklede af Jack Knapp hos Silicon Valley giganten Google der gør det muligt at lave lynhurtig konceptudvikling ved at en gruppe kerne-medarbejder kan ‘sprinte’ gennem udviklingsforløbet fra ide til prototype produkt.

startae-team-707026-unsplash.jpg

Og i en tid hvor virksomheder skal være agile og smidig for at være på forkant med konkurrencen, er der enorm efterspørgsel efter træning og workshops til netop at lære hvordan disse værktøjre kan integeres i deres arbejdesprocess.

Hos Me & Alice er vi store tilhængere af at indlæring skal være sjovt og motiverende samt at rammerne, værtskabet og forplejningen spiller en kæmpe rolle i hvordan deltagerne forholder sig til viden der deles.

 Hos Me & Alice har vi haft fornøjelse af at udvikle ramme-koncepterne for bl.a. tyske AJ & Smart Institute der kom til København med amerikanske Jake Knapp for at levere en intens 3-dages Design Sprint Training ( udviklet af Jake Knapp hos Google ). Samt Implement Consulting Group og deres kunde Skanska skulle afvikle en tre-dages workshop for 65 deltagere fra 20 forskellige virksomheder.

 

Du kan læse mere om de to cases her:

meandalice.dk/aj-smart-jake-knapp-design-sprint-workshop-rainmaking-loft

meandalice.dk/implement-consulting-group-skanska-talent-garden-rainmaking-loft-copenhagen

 

 

Der skal altid være 100% styr på logistikken til dit event

Der skal altid være 100% styr på logistikken til dit event

Der skal altid være 100 % styr på logistikken til dit event” - Mads Ostenfeldt Hovgaard, stifter af Me & Alice.

Nøje planlægning og skræddersyede koncepter - det er grundtanken bag Me & Alice. Sådan tager vi fat i de problematikker vores kundesegment er optaget af. Og når flow og teknik er alfa-omega – så bruger vi det aktivt i planlægningen.