Mødeformater der rent faktisk fungerer og huskes - 3 ting vi har lært!

Mødeformater der rent faktisk fungerer og huskes - 3 ting vi har lært!

Hos Me & Alice har vi gennem årene oparbejdet en masse erfaringer, når det kommer til at afvikle faglige begivenheder, fra strategimøder, workshops, foredrag og større kursus- og konferenceevents. De erfaringer samt sparring med vores kunder har givet os en super opskrift på, hvad der skal at levere et motiverende og inspirerende event.

Stemmerne er talt – Københavns bedste arbejdsfællesskab, ligger på ... Frederiksberg!

Stemmerne er talt – Københavns bedste arbejdsfællesskab, ligger på ... Frederiksberg!

Det har den internationale anerkendte platform, Coworker.com, netop kunne løfte sløret for efter deres årlige afstemning blandt medlemmer. I år var det ‘The Rabbit Hole’ på Frederiksberg Allé, der vandt førstepladsen over 23 andre Københavnske kontorfællesskaber deriblandt Rainmaking Loft og Republikken.

Me & Alice læser: Studio Olafur Eliasson – The Kitchen med Alice Waters

Me & Alice læser: Studio Olafur Eliasson – The Kitchen med Alice Waters

Hos Me & Alice er vi altid på udkig efter spændende ideer fra forskellige brancher, der kan være med til at inspirere os og vores kunder til at løfte et fagligt event fra det sædvanlige til noget helt særligt.

Der var derfor ubetinget glæde, da vi for nylig fik fingrene i bogen ‘Studio Olafur Eliasson – The Kitchen’. Bogen omhandler vigtigheden i en ordentlig madkultur og hvordan man skaber både glæde og samvær over langbordet på sin arbejdsplads.

Location Scouting

Location Scouting

Byen er vores legeplads.

Vi er per definition nysgerrige.
Uanset om vi cykler hjem fra arbejde, er på ferie i sommerlandet eller tjekker instagram er det umuligt for os ikke at lægge mærke til locations, der har en særlig karakter eller historie.

Vi har med tiden opbygget et omsiggribende kartotek af steder og det vokser hele tiden.

Uanset om du skal bruge en location til et møde, photoshoot eller bryllup kan vi hjælpe med at finde og booke det rette sted.

Personlig service vs. robotisering.

Omend det er flot at Gaest.com vandt Guldægget og Morten Strunge kan lide deres koncept, så ser det ud som om, at fokus mere og mere bliver på rent scale, den potentielle værdiansættelse og historien der kan brygges herfra.

"Scale or die" nævnes der.

Men det må ikke være på bekostning af værtskabet.

Vi er af den overbevisning at det uformelle og gode, personlige, værtskab skal frem igen.
Dette værtskab handler ikke om optimering og effektivisering af processer, men om at få folk til at sænke skuldrene, smile og føle sig tilpas og blive taget kærligt af.

Vi vil tages imod og beværtes af én, som har sat sig ind i indholdet og ved noget om hvad der serveres. Han/hun skal gå ind i folk med træsko på.

En robot har ikke empati.

Vi savner relationen og det personlige, som at bistå diverse HR chefer og deres managers med location scouting, catering, mødefaciliteter samt sætte os ind i behov og intention, som alt sammen skal være med til at få skabt en oplevelse, der stikker ud.

Som de fleste andre virksomheder så ønsker vi i Me & Alice også, at optimere diverse arbejdsgange, så længe at det ikke går ud over vores kerne værdier - det omhyggelige og familiærer. 

I Me & Alice minder vi ofte hinanden om denne personlige service. Kunder er for os gæster, som der skal tages hånd om fra første håndtryk.

 
Værtskab.jpg