Skab bedre motivation med interaktion til dit event

Skab bedre motivation med interaktion til dit event

Det kan sommetider være en udfordring at formidle fagligt tungt stof. Sommetider tager det lang tid og kan være svært at huske. Men det er ikke fordi dine mødedeltagere er dovne.

Ofte handler det om, at man taber tråden og derefter er det svært at holde motivationen. For at undgå dette, kan det være rigtig fornuftigt at overveje, hvordan man kan animere processen.

Ved at inddrage interaktive elementer i dit faglige indhold, kan du gøre det lettere for dine deltagere at bevare motivationen dagen igennem.

Kreative redskaber til det perfekte møde

Kreative redskaber til det perfekte møde

"For os ligger kvaliteten i at skabe faglige events, der åbner op for nye perspektiver og gør det muligt at bryde med rutinerne. Vi har erfaret, at dette opnås gennem grundig indsigt i behov og udvælgelse af de rette lokaler, tilsat nærværende værtskab og inspirerende måltider. Vi tror på, at tingene skal gå op i en højere enhed, for at man kan høste det fulde udbytte af de ressourcer, der investeres i afholdelsen af workshops, seminarer og møder."

Interview med Balder Onarheim om stimulering af motivation i nye rammer

Interview med Balder Onarheim om stimulering af motivation i nye rammer

Hos Me & Alice arbejder vi ud fra det mantra; at faglige begivenheder er mere end blot kulørte lamper og standard-buffeter.

Vi mener at faglige begivenheder, der foregår ude af de faste rammer, er et essentielt værktøj som virksomheder kan benytte til at skabe langsigtet motivation og fokus blandt medarbejdere og kunder.

Sagt med andre ord, de er en mulighed for at skabe optimalt drive, der resulterer i højere konkurrencedygtighed.

Vi havde fornøjelsen af at stille Balder Onarheim, lektor ved DTU og stifter af Plato Science, tre spørgsmål om motivation/engagement, og hvordan det kan stimuleres ved at oplever i nye rammer.

ME & ALICE INSPIRATION I BØGER DEL 3

ME & ALICE INSPIRATION I BØGER DEL 3

”En dramatisk og utrolig fortælling fra det barske Sibirien. I håb om at kunne gøre en ende på århundreders udnyttelse af de sibiriske zobeljægere, iværksatte antropologen Rane Willerslev et idealistisk forretningsprojekt. Det begyndte godt, men gik hurtigt helt skævt, da han kom på tværs af lokale forbrydere -og som konsekvens måtte flygte ud i den nådesløse tajga. Helt derud, hvor jagten er et spørgsmål om liv eller død. ”

Sådan beskrives bogen fra forlaget  - og vi kan varmt anbefale den! Den minder os om, at det at befinde sig i en uvant situation sætter opfindsomheden i højeste gear. Og, at det først er på dybt vand, man lærer at træde vande.

Hvad er værtskab, og hvad betyder det for dig?

Hvad er værtskab, og hvad betyder det for dig?

Filosofien bag værtskab relaterer sig tæt til, hvad der forbindes med gæstfrihed. Det at få mennesker til at føle sig velkomne.   

For os er kernen i godt værtskab personlighed og nærvær. Vi sætter en ære i personlige relationer til vores kunder og gensidig tillid. Vi arbejder derfor aktivt med værtsskab, ud fra vores erfaringer med at skabe inkluderende arrangementer. Vi ved - ganske enkelt, hvordan man skaber de optimale rammer for det gode møde.