Stemmerne er talt – Københavns bedste arbejdsfællesskab, ligger på ... Frederiksberg!

the rabbit hole medlemmer farve.jpg

Det er med stor glæde at Frederiksberg nu kan bryste sig af at huse Københavns bedste kontorfællesskab.

Det har den internationale anerkendte platform, Coworker.com, netop kunne løfte sløret for efter deres årlige afstemning blandt medlemmer. I år var det ‘The Rabbit Hole’ på Frederiksberg Allé, der vandt førstepladsen over 23 andre Københavnske kontorfællesskaber deriblandt Rainmaking Loft og Republikken.

Og der er god grund til at være stolt, for ‘The Rabbit Hole’s mantra har siden 2013 været, at give plads til en bred vifte af iværksættere og ildsjæle.

Vi ville gerne skabe et sted, hvor det handlede om mere, end at man deler kontor. Selvom man laver hver sit, så har man et fællesskab i arbejdet. Det vigtige for os har været, at man skal have lige så meget lyst til at komme herover på arbejde, som man glæder sig til at komme hjem
— Mads Ostenfeldt Hovgaard ( medstifter af The Rabbit Hole )

Men The Rabbit Hole har vist sig at være utrolig populær blandt etablerede og nye medlemmer der nu rummer alt fra journalister, smykkedesignere, børnecykle importøre og foodtruck operatør.

Jeg er utrolig glad for at være en del af The Rabbit Hole, og det er fedt at være sammen med mange forskellige iværksættere - det giver en helt anden daglig dialog og vidensdeling end, hvis vi alle arbejdede i samme branche
— – Anton Angheluta - AtelierAngheluta.com

Der er ingen intentioner om at vile på laurebærene for Mads og The Rabbit Hole, der fortsat arbejder vider på at udvikle spændende workshops og events for medlemmerne af The Rabbit Hole.

the rabbit hole facebook banner.jpg