Mødeformater der rent faktisk fungerer og huskes - 3 ting vi har lært!

Hos Me & Alice har vi gennem årene oparbejdet en masse erfaringer, når det kommer til at afvikle faglige begivenheder, fra strategimøder, workshops, foredrag og større kursus- og konferenceevents. De erfaringer samt sparring med vores kunder har givet os en super opskrift på, hvad der skal at levere et motiverende og inspirerende event.

Tre af de vigtigste ingredienser, vi altid lægger vægt på, er:

1 - Inspirerende rammer

Bertonis 2-dags kick off møde for 55 personer i pladeværkstedet.  Læs casen her.

Bertonis 2-dags kick off møde for 55 personer i pladeværkstedet. Læs casen her.

Vi ved alle, at når vi befinder os i de samme, gamle rammer, er vi mindre tilbøjelige til at tænke ud af boksen, og det kan være svært at motivere mødedeltagerne, når alt de oplever, er det, de har prøvet før. Derfor lægger vi altid vægt på at finde venues og lokaler, der fastholder mødedeltagernes fokus og motivation, og vi bruger tid på konstant at finde nye, spændende venues, der kan fostre kreativitet og innovation hos gæsterne.

 

2 - Nærværende værtskab

Mads, vært til Nykredits ledelsseminar for 45 deltagere i Sukkerhallen.  Læs case her.

Mads, vært til Nykredits ledelsseminar for 45 deltagere i Sukkerhallen. Læs case her.

Fornemmelsen af at man blot er ‘endnu en kursist’ til ‘endnu et event’ er næppe en følelse der motiverer eller giver energi. Derfor er Mads fra Me & Alice altid med til eventet, så både gæster og kunder kan få glæde af en nærværende vært, der er klar til at tage personlig hånd om alt, der skulle være behov for.

 

3 - Den rigtige mad og energi

Emendos neuro-kreativitetstræning for 65 deltagere i b&w skabelonloftet.  Læs case her.

Emendos neuro-kreativitetstræning for 65 deltagere i b&w skabelonloftet. Læs case her.

Mad og drikke til et event har stor betydning for deltagere - der er næppe nogen der glæder sig til eller får energi af den samme gamle buffet man får stukket i hånden. Derfor samarbejder vi altid med spændende og passionerede mad professionelle fra lokale øko-bagere til ciderproducenten på Fyn. Det har uvurderlig betydning for os, at deltagere oplever noget nyt, der skaber energi og udfordrer deres daglige oplevelser.

Vil du høre mere om, hvordan vores erfaringer og netværk kan styrke dit næste event? Så kontakt Mads fra Me & Alice i dag for et uforpligtende tilbud.