Design Sprint Workshops

En af de nyere udviklingsmetoder der er kommet i danske virksomheders værktøjskassen er Design Sprints der oprindligt er udviklede af Jack Knapp hos Silicon Valley giganten Google der gør det muligt at lave lynhurtig konceptudvikling ved at en gruppe kerne-medarbejder kan ‘sprinte’ gennem udviklingsforløbet fra ide til prototype produkt.

startae-team-707026-unsplash.jpg

Og i en tid hvor virksomheder skal være agile og smidig for at være på forkant med konkurrencen, er der enorm efterspørgsel efter træning og workshops til netop at lære hvordan disse værktøjre kan integeres i deres arbejdesprocess.

Hos Me & Alice er vi store tilhængere af at indlæring skal være sjovt og motiverende samt at rammerne, værtskabet og forplejningen spiller en kæmpe rolle i hvordan deltagerne forholder sig til viden der deles.

 Hos Me & Alice har vi haft fornøjelse af at udvikle ramme-koncepterne for bl.a. tyske AJ & Smart Institute der kom til København med amerikanske Jake Knapp for at levere en intens 3-dages Design Sprint Training ( udviklet af Jake Knapp hos Google ). Samt Implement Consulting Group og deres kunde Skanska skulle afvikle en tre-dages workshop for 65 deltagere fra 20 forskellige virksomheder.

 

Du kan læse mere om de to cases her:

meandalice.dk/aj-smart-jake-knapp-design-sprint-workshop-rainmaking-loft

meandalice.dk/implement-consulting-group-skanska-talent-garden-rainmaking-loft-copenhagen