Det skæve arrangement

Faglige begivenheder kan sommetider drukne i fagligt tungt indhold. Kan programlagte skæve indslag ind imellem det faglige indhold fungere som korkbælte, uden at man går på kompromis med dagens fokus og den generelle professionalisme?

4-me-and-alice-event-venue-Det-skæve-arrangement-blog.jpg

Det var et af spørgsmålene vi stillede deltagerene i vores workshop på Danske Konferencecentres Netværks- og Inspirationsdag.

Deltagernes forslag spændte bredt, her er et par af de ideer, der blev fremlagt:

  •  Brug en entertainer, eller komiker til at binde forskellige foredrag sammen, hvis du har brug for at tegne en rød tråd mellem indlæggene, på en let og anderledes underholdende facon.

  • Få mødedeltagerne til at lave små videoer på forhånd – eller i løbet af dagen, som kan vises i løbet af programmet.

  • Giv deltagerne mulighed for at strække benene, som en del af et af indlæggene. Overvej, om et orienteringsløb, eller skattejagt kan bruges som oplæg til et foredrag, hvor deltagerne oplever, at selv have fundet vej til det faglige indholds pointer.  

Skæve indslag kan medvirke til, at den faglige begivenhed fremstår tydeligere i deltageres hukommelse. Det vigtigste er, at den perfekte skæve oplevelse ikke er altdominerende, og at den er tilpasset det konkrete arrangement.