Historiske smukke venues til større faglige begivenheder del 1

Der er ingen tvivl om at Københavns historiske bygninger har meget at byde på, specielt hvis man som virksomhed ønsker at bryde med de faste mødelokaler og samtidig gøre det i stil.

Derfor har vi samlede nogle af vores favourit venues i København der har utrolig meget at byde på om det skal huse dit næste lederseminar, strategi-, kick-off møde eller noget helt tredje.

 

Glyptoteket

© Glyptotektet

© Glyptotektet

En af de mest centrale og smukkeste kulturhistoriske bygninger i København er Ny Carlsberg Glyptotek. Glyptoteket er en sand arkitektonisk perle da museet på Dantes Plads tilbyder det hele en virksomhed kunne ønske hvis det handler om at afholde event i både store og små formater.

Glyptoteket har et hav af muligheder for en hver slags arrangement om det så er konferencer, workshops eller måske Produktlancering. Det smukke ved Glyptoteket er også at de kan rumme alt fra 700 gæster i deres store sal med kunsten helt tæt på eller om det er mindre strategimøder for konsulenthuse der ønsker noget unikt og nærværende med deres kunder.

 

Charlottenborg

© Charlottenborg

© Charlottenborg

En anden af københavns unikke venues er Kunsthal Charlottenborg der er en af Nordeuropas største og for den sags skyld også smukkeste udstillingssteder for samtidskunst.

Kunsthallen er af nederlandsk barok stil og har siden slut 1800-tallet præsenteret samtidskunst og er tilknyttet Kunstakademiets Billedkunstskoler, hvor studerende har deres daglige gang hvilket giver stedet en helt speciel charme.

Kunsthal Charlottenborg er ydermere dejligt centralt placeret mellem Kongens Nytorv, Nyhavn og Papirøen med nem adgang via offentlig transport. Placeringen gør også Kunsthal Charlottenborg yderst egnede til større events hvor der er aftenprogram for deltageren i nærliggende lokationer.

 

Designmuseet

© Designmuseet

© Designmuseet

Designmuseet er endnu en unika af et venue i København der med sin placering i Københavns historiske centrum til dagligt fungere som udstillingssted for dansk og international, industriel design, kunstindustri og kunsthåndværk.

Lokalerne hos Designmuseet egner sig rigtig godt virksomheder og konsulenthuse der ønsker at afholde mellemstore events som for eksempel; 1 dags workshop, kurser, team eller kick off arrangementer.

 

Står du og skal arrangere jeres næste store virksomheds event? 

Så kontakt Mads for at få et uforpligtende tilbud og høre mere om hvordan vi kan assistere jer optil og under jeres store dag!