Historiske smukke venues til større faglige begivenheder del 2

Vi har tidligere udvalgt og skrevet om et par af de historiske venues i København, der egner sig godt til større faglige events. Med i sidste indlæg var der selvfølgelig ikke  plads til alle, så derfor har vi samlet lidt flere steder, der kan lejes til faglige events.


København har meget at byde på, når det kommer til historiske bygninger. Vi ønsker at skærpe opmærksomheden for både virksomheder og konsulenthuse, der ønsker at afvikle større events i unikke og inspirerende rammer. 

 

FN Salen

© VEGA

© VEGA

Når virksomheder og konsulenthuse ønsker at tage deres kunder eller medarbejdere med på en helt unik oplevelse, er VEGA’s VIP-rum FN Salen, et oplagt bud da rammerne  her emmer af særegen eksklusivitet.


Me & Alice kan varmt anbefale FN Salen som en god mulighed, til at afvikle alt fra kundearrangementer til mindre møder, konferencer eller workshops - alle dele vil tage sig godt ud i de smukke omgivelser.

 

Musikkonservatoriet på Rosennørns alle

©  Musikkonservatoriet

© Musikkonservatoriet

Tegnet af arkitekt Vilhelm Lautitzen, Radiohuset blev opført i 1930’erne og 1950’erne, hvilket stilen bærer præg af - og det eneste vi kan sige er, at det skal bare opleves.  Bygningen blev i 2008 nyrenoveret og konservatoriet flyttede ind.


Radiohuset tilbyder flere forskellige mødefaciliteter, hvor deres Havesal og Rådssal egner sig rigtig godt til for eksempel virksomhed- og personalemøde, workshops eller strategi og kick-off møder. 

Det er svært ikke at føle sig inspireret i de smukke og nu fredede lokaler, der er udsmykket i Cuba-mahogni - Det er bestemt noget deltagerne kan sætte pris på.

 

Børssalen

© Børsen

© Børsen

En hver virksomhed eller konsulent, der ønsker at sætte et markant og spændende præg på deres event eller møde, kan med ro kigge mod Børssalen som et absolut top venue, til at afholde faglige begivenheder i. Uanset om det er foredrag, workshops, produktlancering eller internationale salgsmøder.


Børsen var oprindeligt indrettet som varebørs med korn og forskellige oversøiske varer. Skibene kunne lægge til direkte ved kajen, der løb på begge sider, hvor nu Slotsholmsgade og Børsgade breder sig.


Børsbygningen er ikke mindre oplagt, men blot en del af de eksklusive og historiske  venues København har at byde på. Med central beliggenhed nær de mange finansielle institutioner, er Børsbygningen oplagt til at huse jeres næste møde eller konference, selvom det ikke har med handel at gøre.

 

Nikolajs Kirke

© Nikolajs Kirke

© Nikolajs Kirke

I kort gåafstand fra Storkespringvandet ligger den gamle Sct. Nicolai Kirke, der i dag huser Kunsthallen, som til daglig sætter rammerne for spændende og engagerende samtidskunst.

Kunsthallen kan tilbyde alle typer virksomheder og konsulenthuse nogle fantastiske og inspirerende mødelokaler, hvor end det er til innovationworkshops, kick off arrangementer, kreativt firmaevent eller foredrag og strategimøder.

 

 

Står du og skal arrangere jeres næste store virksomheds event? 

Så kontakt Mads for at få et uforpligtende tilbud og høre mere om hvordan vi kan assistere jer optil og under jeres store faglige begivenhed!