Hvad kendetegner en succesfuld workshop?

Hvordan ved man, om en workshop er succesfuld?

For Me & Alice er den indledende dialog med kunden altid det vigtigste. Her får vi sammen mulighed for at identificere, hvad kundens faktiske og faglige behov er. Det er nemlig i dialogen, at vi kan konkretisere præcis,  hvad målsætningen og temaet skal være for kundens event.

Vores ekspertise er at tage udgangspunkt i det faglige formål - og derudfra sammensætte interessante og varierede eventløsninger. Det er i høj grad rammerne, der har betydning for om en begivenhed huskes  - og vi arbejder derfor med fokus på at skabe rammer, der kan motivere og engagere deltagere til at tage det faglige udbytte med videre efter selve eventet.

Men hvad betyder det - og hvordan fungerer det i praksis?

Nedenfor nævner vi to workshops, som Me & Alice for nyligt har været ud- og afviklingspartner på for hhv. konsulentvirksomheden Implement for Skanska og AJ & Smart.  Vil du læse mere, kan du klikke dig videre til den fulde case og se alle billederne.

Implement & Skanska

Konsulenthuset Implement Consulting Group og deres kunde Skanska skulle afvikle en tre-dages workshop for 65 deltagere fra 20 forskellige virksomheder.  Med det overordnede faglige formål at diskutere mulige ‘løsningsorienterede processer til fremtidens problemstillinger hos Skanska’ , var der behov for fleksible rammer, som støttede konsulentens faglige koncept  

Vil du se, hvordan vi løste opgaven? Læs hele casen her

 

AJ & Smart

me-and-alice-ajsmart-jake-knapp-the-rainmaking-loft-event-workshop-seminar-00002.jpg

Det tyske bureau AJ & Smart Institute kom til København for at levere en intens 3-dages Design Sprint Training, med sig havde de den amerikanske opfinder af Design Sprint, Jake Knapp .
AJ & Smart udvalgte Me & Alice til at stå for total-planlægning, koordinering og eksekvering af rammerne til workshoppen, der talte over 50 deltagere på det spændende venue; Talent Garden Rainmaking Loft.

Læs hele casen og se billeder her

 

Står du og skal organisere et resultatorienteret event, hvor der er synergi mellem det faglige indhold og rammerne? Så husk, du kan altid kontakte Mads for et uforpligtende tilbud og høre mere om, hvordan vi skaber mindeværdige events i alle størrelser for vores kunder .