Kreative redskaber til det perfekte møde

Til Netværks- og Inspirationsdagen blev der indsamledeviden fra mere end 500 deltagere, som alle professionelt beskæftiger sig med mødefacilitering, -planlægning og -ledelse.

Her får du et interview lavede på dagen af CPHLIVE med Mads fra Me & Alice.

"For os ligger kvaliteten i at skabe faglige events, der åbner op for nye perspektiver og gør det muligt at bryde med rutinerne. Vi har erfaret, at dette opnås gennem grundig indsigt i behov og udvælgelse af de rette lokaler, tilsat nærværende værtskab og inspirerende måltider. Vi tror på, at tingene skal gå op i en højere enhed, for at man kan høste det fulde udbytte af de ressourcer, der investeres i afholdelsen af workshops, seminarer og møder."

Fysiske rammer

Vores erfaring er, at effekten af at komme ud af de vante rammer er større, når omgivelserne adskiller sig fra de sædvanlige mødelokaler og konferencefaciliteter. Derfor har vi specialiseret os i at finde unikke og inspirerende locations.

Værtskab og afvikling

For os er personlighed, nærvær og energi kernen i enhver begiven- hed. Derfor arbejder vi aktivt med værtskab i alt, hvad vi laver.

Mad og Energi

Maden og pauserne giver energi, der plejer motivationen og engage- mentet. Ikke mindst, tænker vi maden og pauserne ind i den fulde oplevelse og intentionerne med det enkelte arrangement.

Med udgangspunkt i den enkelte organisations behov og ønsker, udvikler og afvikler vi faglige events, hvor alle elementer smelter sammen til en helhed. Vi skræddersyr omgivelserne, således alle elementer smelter sammen og i sidste ende understøtter dit formål.