Mød Mads og se hvordan han udvælger samarbejdspartner til dit event!

Hos Me & Alice går vi meget op i at kvaliteten af hver en detalje er af højeste standard - derfor bruger vi altid meget tid på at finde nye samarbejdspartner samt viderudvikle de etablerer samarbejde vi har.

 

For os er det utroligt vigtigt at når du oplever et Me & Alice afviklede event at der aldrig er en dårlige oplevelse, specialt ikke når det kommer til forplejning om det så er morgenkaffen, sæson frisk frokost eller eftermiddags snacks.

 

Med mange års erfaring i restaurationsbranchen er stifteren af Me & Alice, Mads ikke bange for at gå i køkkenet for at udarbejde menuer og ideer sammen med partner så de matcher og oftest overgår hvad kunden kunne forestille sig.

 

Nedenfor kan du læse lidt om nogle af vores faste samarbejdspartnere som vi har arbejdet sammen med igennem årene:

 

Foodoir:

Villa_October_0.jpg

Hvad sker der når man sætter en antropolog og kunstner sammen? Når de hedder Søren og Henrik beslutter de sig for at bygge et køkken og starte en lille mad-virksomhed, ved navn Foodoir. Her arbejder de med fokus på lokale råvarer, sankning af vilde urter og inspiration fra alle verdens hjørner.

Henrik og Søren er samtidig blevet vores gode venner og vi mødes jævnligt i køkkenet på Østerbro, for at få gryderne, duftene og smagene ind under huden til nye ideer på menuer.

 

Frankly Juice:

frankly-juice-OhASeAvFhsMITgS_2zRz2g.jpg

Frankly Juice blev etableret i foråret 2014, med den simple mission, at ville skabe gennemsigtighed og ærlighed overfor befolkningen, i henhold til det som vi indtager.

Det lyder hippieagtigt, at ville være med til at forbedre den almene folkesundhed, men ikke desto mindre er det ganske oprigtigt. Juice er noget som alle har adopteret, som værende sundt og som i øvrigt er blevet en trendy måde, at være sund på. Dog er ikke alle juice ens.

 

Brødflov:

Brødflov-3.jpg

Brødflov er et økologisk surdejsbageri med butikker beliggende på Falkoner Alle, Christianshavn Torv & Tivoli Food Hall. Surdejsbrødet er Brødflovs hjerte, og hen af årene har de udvidet med konditori, kafferi, mad på farten og meget mere. Råvarer er deres dna ogi har gennem årene håndplukket de rette samarbejdspartnere, som leverer råvarer med integriteten i orden.