Me & Alice inspiration i bøger del 1

Hos Me & Alice finder vi ofte inspiration til vores faglige begivenheder i bøger. Vi vil i løbet af sommeren gerne dele ud af vores inspirationskilder. Her får du 2 varme anbefalinger fra Me & Alices bogreol.

Safter

Safter af Søren Ejlersen og Umahro Cadogan er en kogebog med opskrifter på supersunde og lækre safter med grøntsager og frugter.

02-me-and-alice-Søren-Ejlersen-Umahro-Cadogan-safter-aarstiderene-bog-01.jpg

I bogen er der opskrifter på bl.a. grøntsagssmoothies, grøntsagsshots, supersafter og varme drikke. Udover de smagfulde safter, er der også en fin gennemgang af de enkelte ingrediensers egenskaber, samt råd til, hvordan du naturligt kan optimere dine celler, organer og krop med grønne smagsbomber.

Safter har ofte inspireret vores menusammensætning til events. Typisk, når der skal noget sjovt og sundt på menuen til mødedeltagerne. Særligt sommersæsonens store udvalg af friske danske bær finder ofte vej til menuen i saftform.


Cabin Porn

Siden 2008 har Zach Klein (medstifter af vimeo.com), Steven Leckart (journalist for Wired Magazine) og Noah Kalina (freelance fotograf) samlet billeder og historier fra folk, der har bygget deres egne frirum i naturen. Cabin Porn byder på den smukkeste samling af shelters og hytter, hvor kun selvbyggernes vidstrakte fantasier sætter grænserne.

Ud over at indeholde mange flotte billeder og spændende byggeinspiration, fungerer bogen også som en effektiv reminder. Vi kommer ihu, hvor vigtigt det er at komme ud af de faste rammer og bryde med rutinerne. At få sig et pusterum, så de personlige batterier kan oplades og fornyet energi opstå.

Ofte vælger vores kunder at inddrage os i deres arrangement, fordi de ønsker at tilføre deres projekt ny  energi. Her sørger vi for nye omgivelser, som stimulerer kreativiteten og giver overskud til nytænkning.