Skab bedre motivation med interaktion til dit event

Det kan sommetider være en udfordring at formidle fagligt tungt stof. Sommetider tager det lang tid og kan være svært at huske. Men det er ikke fordi dine mødedeltagere er dovne.

Ofte handler det om, at man taber tråden og derefter er det svært at holde motivationen.
For at undgå dette, kan det være rigtig fornuftigt at overveje, hvordan man kan animere processen.

Ved at inddrage interaktive elementer i dit faglige indhold, kan du gøre det lettere for dine deltagere at bevare motivationen dagen igennem.

Men hvordan ser et interaktivt element ud?

Der findes mange varianter, og til inspiration nævner vi her et par eksempler under overskrifterne 1. teknologi og 2. Værktøj.

1. Teknologi

Virtual reality:

lad dine deltagere ’opleve’ dele eller hele præsentationer på en anderledes måde. Her kan du tage deltagerene helt tæt på det du vil vise. Arbejder jeres virksomhed f.eks. med små mekaniske dele, enzymer, eller design?

me-and-alice-blog-skab-bedre-motivation-med-interaktion-til-dit-event-virtual-reality.jpgAugmented reality:

Giver deltagerne mulighed for at interagere med digitale elementer og teste effekter på egen hånd.

me-and-alice-blog-skab-bedre-motivation-med-interaktion-til-dit-event-augmented-reality.jpg

2. Værktøj

Har i allerede erfaring med grafisk facilitering? Overvej, at bruge den internationale og gennemprøvede metode. Herved drages alle mødedeltagere ind i dialogen med visuelle værktøjer, i et klart defineret framework.

me-and-alice-blog-skab-bedre-motivation-med-interaktion-til-dit-event-grafisk-facilitering.jpg

Og selvfølgelig, glem ikke at når man kigger efter et godt venue så er der rigtig god ræson i at vælge et, der giver rum til at deltagerne kan komme udenfor. Frisk luft og spændende omgivelser giver motivationen et yderligere nøk.