Me & Alice læser: Studio Olafur Eliasson – The Kitchen med Alice Waters

Studio Olafur Eliasson - The Kitchen. Med forord af Alice Waters

Studio Olafur Eliasson - The Kitchen. Med forord af Alice Waters

Hos Me & Alice er vi altid på udkig efter spændende ideer fra forskellige brancher, der kan være med til at inspirere os og vores kunder til at løfte et fagligt event fra det sædvanlige til noget helt særligt.

Der var derfor ubetinget glæde, da vi for nylig fik fingrene i bogen ‘Studio Olafur Eliasson – The Kitchen’. Bogen omhandler vigtigheden i en ordentlig madkultur og hvordan man skaber både glæde og samvær over langbordet på sin arbejdsplads.

Man får som læser et interessant indblik af den process og viden, der er skabt hos Studio Olafur Eliasson, hvor den daglige fællesspisning i det store åbne køkken spiller en central rolle for, hvordan der arbejdes internt.

“...He has demonstrated that the more beautiful and real the food - which itself is a kind of art - the richer the thought and the more fertile the dialogue. “
— Alice Waters, Amerikansk kulinarisk pioneer

Det bekræfter fuldstændig vores teori om, hvilken rolle mad spiller i faglige begivenheder!
 

Studio Olafur Eliasson - The Kitchen. Med forord af Alice Waters

Studio Olafur Eliasson - The Kitchen. Med forord af Alice Waters

Bogen indeholder derudover et hav af spændende opskrifter. Det er tydeligt at lokalproducerede ingredienser er i førersædet, og at der arbejdes med høj intensitet og energi, der smitter af og skaber virkelyst til hele arbejdspladsen. Dette er uanset om maden er til det skræddersyet event eller til en helt normal arbejdsdag.

Det har været super givende at læse en bog, der tydeligt er skrevet af folk med et virkeligt godt greb om det at skabe madkultur, der inspirerer og motiverer alle der er med - både dem der laver det, og dem der nyder det.

Vi glæder os meget til at bruge denne nye inspiration, så hvis du står med et fag-event, der skal formidles på en ny og engagerende måde, kan vi uden tvivl omsætte vores nytillærte viden til god brug for jer.

Kontakt os nu og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer.