Top 3 venues for mindre kick-off møder Del 2.

De fysiske rammer spiller altid en stor rolle når en virksomhed skal afholde arrangementer, om det er strategimøder, personaledage eller produktlanceringer.

Derfor har det også altid været vigtigt for Me & Alice at kunne præsentere en spændende og anderledes samling af venues og lokaler, der egner sig til alt fra kurser og seminarer til kreative workshops for både store og små virksomheder og konsulenthuse.

I dette indlæg deler vi nogle flere skønne steder der bryder de konventionelle møderammer og inspirerer. Du kan også læse første del af vores top 3 venues her!

 

Langelinie Pavillonen

© Langelinie Pavillon

© Langelinie Pavillon

Den nuværende Langelinie Pavillon er tegnet af arkitektparret Eva og Niels Koppel, der er to af efterkrigstidens fremtrædende, danske arkitekter.  I 1954 udskrev Københavns Kommune en arkitektkonkurrence, som parret vandt, og den modernistiske pavillon blev opført i 1956-58.

Udover at være beliggende med en af Københavns flotteste udsigter, er Langelinie Pavillonen også en perfekt venue til virksomheder og konsulenthuse, der ønsker nogle af de flotteste rammer til deres workshops og firmaarrangementer.

Langelinie Pavillon egner sig også godt til events, hvor deltagerne kommer langvejs fra, da der er gode parkeringsmuligheder, selvom beliggenheden stadig er centralt i København.

 

Entrée

© Entrée

© Entrée

Entrée, med beliggenhed i de unikke Hermes Haller centralt på Frederiksberg, er det vi kalder en ‘hidden-gem’, da der nok ikke er mange, der kender til stedet, men nok burde.

Indretningsstilen er gennemført i flot, klassisk nordisk stil hvor man finder en god balance mellem nyt og gammelt, der fungerer rigtig godt som ramme for mindre og mellemstore møder.

Entrée er en perfekt venue for virksomheder og konsulenthuse, der ønsker klassiske og hyggelige rammer, når de skal afholde strategimøder, personalemøder, workshops eller måske et foredrag.

 

Sticks’n’Sushi Tivoli Haven

© Sticks n sushi

© Sticks n sushi

Centralt beliggende i København, fænomenal udsigt og spændende lokaler? Hvis det er, hvad jeres virksomhed søger til jeres næste strategimøde, personalemøde eller workshop, så er Sticks’n’Sushi i Tivoli Haven perfekt.

Man kommer næsten ikke tættere på det centrale København end hos Sticks’n’Sushi i Tivoli Salonen, og det er ikke den eneste grund til denne venue er med på vores liste - det er nemlig også nogle perfekte lokaler til afholdelse af events, om det så er jeres årlige salgs-kick-off event eller strategimøde for 10-20 deltagere.


Skal der I bruge hjælpe til at arrangere jeres næste virksomhedsevent?

Så kan I kontakte Mads fra Me & Alice for at få et uforpligtende tilbud eller bare høre mere om, hvordan vi har assisteret andre virksomheder i at afvikle deres strategimøder, personalemøde eller workshops.