TRENDS 2018/2019: møder & workshops

Der er mange nye teknologiske trends, der kan være med til at gøre events og møder til en mere engagerende og motiverende oplevelse.

Men hvordan sorterer man de trends fra, der ender med at blive et ’show for the sake of the show’? Og, hvordan spotter man præcis de teknologiske værktøjer, der formår at gøre oplevelsen interaktiv og lærerig?

Selvfølgelig afhænger de forskellige teknologiske værktøjers succes på, i hvilken sammenhæng og hvorledes de sættes i spil. Dog er de nedenfor nævnte teknologier efterhånden så nemme og tilgængelige for os, at det ikke behøver at være afskrækkende.   


Virtual Reality

3-me-and-alice-event-venue-Nye-trends-til-dit-næste-møde-eller-workshop-blog.jpg

VR, eller Virtual Reality, har været på markedet længe – og har vundet bredt indpas. VR udmærker sig ved at være yderst underholdende og vedkommende. Det er en oplevelse, som effektivt formidler ’rum’. For eksempel kan en ny bygning bygges virtuelt, så man kan opleve at bevæge sig rundt i den, før den overhovedet er bygget i virkeligheden.


Augmented Reality

me-and-alice-Augmented-Reality.jpg

AR eller Augmented Reality er en nyere teknologi, som allerede har fundet vej til din moderne smartphone. AR kan f.eks. bruges til at vise animerede elementer fra live præsentationer, da teknologien sammensmelter data fra den fysiske verden med virtuelle data og derved udvider den. I tråd med ovenstående eksempel, kan du i det rum, der eksisterer i virkeligheden møblere det med virtuelle elementer.


Apps

me-and-alice-app.jpg

Apps er efterhånden en velkendt måde for virksomheder, at interagere med eventdeltagere, da man kan give deltagerene mulighed for at downloade appen inden eventet, og derved give information og modtage feedback, allerede inden eventen er løbet af stablen.