VORES SERVICES

me-and-alice-ajsmart-jake-knapp-the-rainmaking-loft-event-workshop-seminar-00002.jpg

KONCEPT-UDVIKLING

Vi skræddersyr event-konceptet til jeres virksomhed. tager jeres skarpe strategi og tilsætter vores kreativitet. Sådan skaber vi et bæredygtigt event-koncept, der favner jeres fulde behov.

rawpixel-778699-unsplash.jpg

KOORDINERING

&
PLANLÆGNING

Vi tager den fra idé til handling, og projektstyrer alle aktiviteter omkring eventdesign, koordinering og planlægning. Vi tager ansvaret personligt, og din kontaktperson er fast tilknyttet dit event.

EKSEKVERING
&

VÆRTSKAB

På dagen kan du regne med, at vi har din ryg. Alt er klar. Vi har koordineret alle aktiviteter, testet alt udstyr, så du roligt kan fokusere på dit. Vi er de ultimative værter og Vi sætter ansigter på ‘Det Gode Værtskab’™️.


Sådan skaber vores principper værdi for dit brand…

1. VÆRD AT TALE OM

Vi lægger hovedet på blokken, og insisterer på, at stemningen omkring begivenheden, er afgørende for om dagen(e) bliver en succes! Hvadenten din begivenhed er rettet mod et internt, eller eksternt publikum, bistår vi gerne med den mest effektive BUZZ.

2. VÆRD AT DOKUMENTERE

Vi planlægger i nøje detaljer, at alt udstyr er testet og klart - til dit og vores brug. Nogle vælger, at fotografere, videooptage eller live-kommentere på dele af begivenheden. Bliv set med stilfuld dokumentation til live, eller redigeret udgivelse.

3. UNIKKE OPLEVELSER

Gennemførte events starter ved indbydelsen. Om du har brug for et kæmpe banner, bordkort, eller navneskilte sørger vi for at jeres identitet skinner igennem, så begivenhedens deltagere får en unik oplevelse i selskab med dit brand.


VI PLANLÆGGER DIT FORLØB I ET…

Før

me-and-alice-before.png

Vi sørger altid for at afdække jeres behov i samarbejde med jer.

Det er vores fineste opgave at afklare, hvad rammerne for det faglige event skal indeholde, hvilket udtryk i ønsker – samt, hvad eventet skal huskes for.

Vi samler alle tråde, så i kan fokusere på jeres faglige indhold.

I

me-and-alice-during.png

Vi arbejder praktisk med event-konceptet, der typisk involverer og inkluderer måltider & venue, produktion & samarbejdspartnere og visuals.

Vi lægger alle aftaler i system, dobbelttjekker og sørger for, at det skræddersyede eventkoncept står helt skarpt.

EFTER

me-and-alice-after.png

Efter begivenheden gør vi status. Vi kigger på, hvordan begivenheden har performet - udfra henholdsvis vores egne 3 principper , og dine oplevelser. Har du valgt at benytte en af vores services, som akkumulerer data, videregiver vi dig dette med relevant forklaring eller statistik i forhold til vores aftalte parametre.