Klifo.png

KLIFO
2-dags lederseminar
7 deltagere
Kildegaard badepensionat

Medico konsulenthuset KLIFO stod med et klart ønske om at gøre deres årlige lederseminar til en forlængelse af de kerneværdiere der til dagligt arbejdes med. Disse værdier rummer blandt andet nærvær og professionalisme og er en integreret del af ledernes daglige fokus.

Til at løse denne opgave valgte KLIFO at arbejde med Me & Alice på baggrund af tidligere vellykkede opgaver der udmærkede sig ved et ekstra stort fokus på de rette detaljer og forståelse for kundens behov.

Me & Alice skabte på baggrund af den indledende dialog et komplet koncept der  bleve afviklede på badepensionat Kildegaard for ledergruppen på syv deltagere hen over to dage.

Me og Alice stod for at sætte de fysiske rammer og dele af aktiviteterne, i forbindelse med strategiseminaret for vores ledelsesgruppe. De fandt et smukt og velfungerende sted – Kildegården i Tisvilde. De havde forberedt modtagelse og måltider, og ikke mindst vidunderlige ruter i området, som vi kunne bruge til ”walk and talk”.

Vi har fra start til slut været i gode hænder, alt fungerede, og samtidigt var vi bare os selv. Det var lige som vi havde håbet på.
— Alejandra Mørk, Klifo

KLIFOs ledelse gruppe

  • Overnatning på Badepensionat Kildegaard samt mødelokaler med moderne AV-udstyr.
  • Frisk morgenmad samt formiddags kaffe, hjemmebag og snacks og frokost.
  • To-retters middag med vin.
  • Koordinerede gåtur i den omliggende natur.
  • On-site værtskab og service igennem hele forløbet.