BERTONI

KICK OFF MØDE

 
me-and-alice-client-logo-_0003_bertoni.png
 

CASE

Efter gode år med vækst vil det danske modehus Bertoni starte det nye år i stil med et kick-off møde for 55 internationale medarbejdere, som blev fløjet ind fra Europa.

Udfordringen var, at Bertoni i et tidsrum på to dage ønskede et koncept, hvor var tid og plads til både at netværke - og samtidig inspirere og motivere medarbejderne i en sådan grad, at de ville være fanebærere for virksomhedens nye strategi i deres hjemlande.

Vi bød ind med et eventkoncept, der inkluderede fysiske rammer og forplejning, planlægning, koordinering og eksekvering af hele forløbet.

KONCEPT

Som løsning til Bertonis udfordring valgte vi, at centrere konceptet omkring en location, som kunne opdeles i zoner uden at virke småt. Dertil var Pladeværkstedet med sin generøse størrelse og rå stil et oplagt kanvas. Lokalerne er udstyret efter alle kunstens regler og byder på plads og moderne av-udstyr.

Foruden set-up af rummet, bød konceptet på overnatning på Hotel CPH Studio, transport til og fra venue, frokost og snacks fra Genskabet, drikkevarer og frisk frugt, og endelig særlige after-hour drinks.

 

Fotos: © 2018 Me & Alice