BMW

MEDLEMSEVENT

BMWi & BMW PURE IMPULSE


CASE

For ejere af BMW i8’ere og medlemmer af BMW Pure Impulse-programmet, tilbydes der hvert år op mod 50 eksklusive events verden over.  

Da BMW inviterede medlemmerne af Pure Impulse 3 dage til København, skulle Me & Alice, i samarbejde med BMW’s faste samarbejdspartner JIevents total-planlægge, koordinere samarbejdspartnere og afvikle begivenheden.

Intentionen var at gæsterne skulle overraskes, præsenteres for ny viden, bo særdeles godt, transporteres rundt på en anderledes måde og opleve noget af det ypperste den københavnske gastronomiske scene har at byde på.

KONCEPT

Til vores 3-dages koncept til BMW og deres medlemmer var kodeordet overraskelse. Til et publikum, der ofte bor på hoteller og besøger restauranter kræver det ekstra at overraske.

Weekenden bød b.l.a. på workshop hos Fenris Motorcycles’ hovedkontor, en udsøgt madoplevelse på restaurant Spisehuset og ture på elektriske cykler rundt i København. Derudover tog vores gode venner fra CINC de 40 deltagere igennem en spændende én-dags neuro-kreativitetstræning. På workshoppen fik deltagerne værktøjer til at bruge hjernens instinkter, viden og fantasi til at løse komplekse problemer.

Desuden; deltagerne boede på boutique hotellet SP34, spiste på restaurant Väkst, nød peruviansk frokost og kolde drikke fra foodtruck, drak cortado og iskaffe under workshop med CINC fra kaffescooter, fik hjemmelavede snacks, årstidens grønt og lemonade under workshop, som blev afholdt i storie lokaler med moderne av-setup hos Fenris (normalt totalt aflukket område).

 

Fotos: © 2018 Me & Alice