IMPLEMENT CONSULTING GROUP

INNOVATION SPRINT WORKSHOP

IMPLEMENT CONSULTING GROUP

We were very happy with Me & Alice and the way they provided a unique setting for our event. With their service level, ambition, and attention to detail they allowed the event to ow without glitches. We are looking forward to work with Me & Alice again for future events in need of special locations, great food, and fantastic service.
— Adrian Miller, Implement Consulting Group

CASE

Med temaet “Build a business in one day” havde det nordiske konsulenthus Implement Consulting Group inviteret seks af deres større kunder til en intensiv workshop.

Målet var klart; deltagerne skulle udrustes med den nyeste viden og procesværktøjer inden for kreative problemløsning, som de kunne trække med tilbage i deres organisationer.

Udfordringen var at finde en location, der i udtryk kunne imponere og inspirere de 36 deltagere, og danne rammen om en kreativ proces.

Implement Consulting Group valgte os til at stå for at udarbejde et eventkoncept, der tydeligt understøttede dagens formål.

KONCEPT

Det gamle Domhus på Sankt Hans Torv har de seneste år undergået en transformation, og er i dag et af Københavns største, og mest gennemførte co-working spaces for kreative professionelle.

De storslåede rammer er på smukkeste vis fyldt med design, kunst og godt håndværk. Stedet er et studie i indretning, og med større rum til præsentationer, og tilstødende mindre rum til workshoppens gruppediskussioner et perfekt match til dagens kreative proces.

Eventkonceptet indeholdt desuden morgenmad, forfriskende frokost, kaffe, lemonader, hjemmelavede snacks og sæsonens frugt. Desuden on-site tilstedeværelse i ‘Det Gode Værtskab’ og kvalitetsservice.

Fotos: © 2018 Me & Alice